Cases

Invio, Innovationsnetværk for oplevelsesøkonomi

BizMedia Design 2018

BizMedia Design har til formål at samle erhvervsliv, forskere og studerende fra de medie-, IT- og designorienterede miljøer. Årets tema var  ’Disruption – Forståelse & Potentialer’, som søgte at afmystificere og se potentialerne i disruption, der i dén grad er blevet et buzzword de seneste år.

 

I 2018 blev den årlige konference BizMedia Design afholdt for fjerde gang. Konferencen har til formål at samle erhvervsliv, forskere og studerende fra de medie-, IT- og designorienterede miljøer på Aalborg Universitet om et aktuelt emne. Invio har alle år været hovedarrangør af konferencen, da den bl.a. tematiserer Invios fokusområde ’Oplevelsesteknologier’ og rummer dedikerede matchmaking aktiviteter mellem studerende og de deltagende virksomheder. Konferencen bliver ca. besøgt af ca. 100 deltagere årligt af erhvervslivet, forskere og studerende.

 

Tematiseringen i 2018 var ’Disruption – Forståelse & Potentialer’, som søgte at afmystificere og se potentialerne i disruption, der i dén grad er blevet et buzzword de seneste år. Konferencen bød på seks spændende oplægsholdere, der alle gav deres perspektiv på disruption. Der var bl.a. besøg fra GoMore, Telenor, NORDJYSKE Medier samt ekspert i digital disruption og kunstig intelligens, Thomas Terney. Disruption begrebet blev derfor diskuteret fra mange perspektiver – bl.a. mediebranchen, kunstig intelligens, deleøkonomi, data og digitalisering i turisme. Foruden oplægsholderne præsenterede tre grupper studerende fra kandidatuddannelserne Oplevelsesdesign og Interaktive Digitale Medier deres semesterprojekter for konferencens deltagere.

 

”Jeg har deltaget på BizMedia Design med stor interesse. Både for at høre nogle oplæg, men også for at have mulighed for at netværke med nogle af de virksomheder, der har været her”, udtalte en af deltagerne til årets konference.

 

BizMedia Design har de sidste fire år været mødestedet, hvor Invios medlemmer, studerende og andre interesserede fra forsknings- og erhvervslivet kan mødes om et aktuelt emne. Invio ser konferencen som en stor succes, da deltagerne giver positiv respons og vender tilbage året efter. Invio glæder sig til at byde velkommen til BizMedia Design 2019, hvor temaet er ’Digital Innovation’.

Se reportagen fra dagen på Invios hjemmeside (invio-net.dk).

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk