Test og udvikling af nye modeller for internationalisering via klynger

Startdato: 20-05-21
Tid: Kl. 13-15
Sted: Online

Baseret på survey, interviews, inputs fra policy makere, fonde og klynger er Cluster Excellence Denmark sammen med UFM i gang med at identificere nye modeller for internationalisering via klynger. Vær med til at teste og videreudvikle de nye modeller sammen med andre internationaliseringsspecialister i danske klynger, når Cluster Excellence Denmark inviterer til online workshop.

 

Den online workshop finder sted torsdag den 20. maj kl 13.00-15:00.

 

Programmet byder blandt andet på:

 

  • Internationalt klyngenyt ved Cluster Excellence Denmark
  • Henrik Bjørnager Jensen, International Director, deler erfaringer om CLEANs arbejde med at bygge en international afdeling op, arbejdet med en pipeline af målrettede internationale projekter og erfaringerne med strategisk samarbejde med udenlandske klynger (via ICN).
  • Test og co-creation af nye modeller for internationalisering. Vær med til at teste og videreudvikle nye modeller for internationalisering via klynger.

 

Deltagelse er gratis, men kræver tilmelding: Tilmeld dig her

 

Workshoppen er en del af et projekt fra Uddannelses- og Forskningsministeriet og Cluster Excellence Denmark, som sætter fokus på at identificere og udvikle succesfulde modeller for internationalisering via klynger og Innovationscentrene. Modellerne skal forholde sig til de etablerede snitflader i innovations-, erhvervs- og eksportfremmesystemet. Læs mere om projektet.

 

Cluster Excellence Denmark | Havnen 66, Lemvig | Dantes Plads 1, 1th., Kbh V| info@clusterexcellencedenmark.dk